Няколко практични съвета как да изберете правилното термо бельо Разбира се,

...
Няколко практични съвета как да изберете правилното термо бельо Разбира се,
Коментари Харесай

Как да изберем подходящото термо бельо

Няколко практични съвета по какъв начин да изберете вярното термо долни дрехи
 

Разбира се, можете да говорите дълго време за това, че би трябвало да бъде комфортно, красиво и с верния размер. Всичко това е хубаво и значимо, само че, почтено казано, тези диалози са непотребни. Всъщност има единствено едно предписание при избора на термо облекло. Помислете за обстановките, в които планирате да го употребявате, и направете избор въз основа на това.

 
Съвременната термомобилност може условно да се раздели на три типа:
 

долни дрехи за всекидневно носене;

за деен отдих и работа на открито;

и за спорт.

Различава се на първо място в състава си, а в случай че приказваме за спортни модели, тогава и в актуалните технологии.

 

Бельото за всекидневието е ушито от естествени материи. Най-често от памук с добавка на вълна. Такъв вид облекла са бодита, блузи, клинове за дамите и потници тениски и също клинове за мощния пол. Предполага се, че ще се разхождате с него из града, на работа или тъй като е в хладно помещение. То е комфортно, хигиенично, прелестно на досег и всмуква добре влагата. За множеството хора такова долни дрехи ще бъде съвършен избор.

 

Единственото, което желая да прибавим е, че материята би трябвало да съдържа най-малко малко еластан (ликра). Дори 5% от това влакно е задоволително, с цел да направи дрехата по-практична и да предотврати разтягането на лактите и коленете.
Бельо за дейна отмора и работа
Бельо от втори вид, уместно за дейни хора. Тъканта в такова долни дрехи се употребява комбинирана, със наложителното наличие на някакъв топлоизолационен материал, да вземем за пример термополиуретан, както и вълнена нишка. Това долни дрехи ще ви подхожда, в случай че сте фенове на лова, риболова, туризъм или физическа работа навън, да вземем за пример, в строителството. Основната му характерност е способността за бързо премахване на влагата. Предполага се, че можете интензивно да се движите, да се потите и по-късно да сте в статично състояние за известно време, през което време цялата пот би трябвало да се всмуква от самата дреха. По същия метод бельото ще бъде потребно, в случай че постоянно се постанова да влизате в топла стая и по-късно да се връщате в студа.

 

Допълнителните съставни елементи на тази материя постоянно са памук, вискоза и вълна. Тези материали вършат бельото уместно за продължително носене.

 

И най-после, последният вид за спорт

Това е рожба на актуалните технологии. За некомпетентен човек съставът на такова долни дрехи може да наподобява несъответствуващ – единствено синтетика! Но въпросът е в тези вълшебен мембранни тъкани. Този тип долни дрехи е предопределено за спорт през зимата. В него можете непрекъснато да се движите, да се потите, по-късно да се движите още по-активно и да се потите още повече, а бельото ще остане изсъхнало и топло. Всичко с помощта на обстоятелството, че специфичните нишки непрекъснато всмукват влагата и я извеждат на открито. Освен това този вид долни дрехи не е хомогенно, а съчетава по-плътни и по-тънки вложки, където е належащо.

Такова термо долни дрехи не е на ниска цена, само че ще го оцените, да вземем за пример, на ски курорт. В градски условия може и да се носи, само че е по-предпочитано от интензивно спортуващите хора.

 
Надяваме се, че тези препоръки ще Ви бъдат потребни в избора на подобаващото термо долни дрехи.Пожелаваме Ви топла зима и рационално извършване на покупки!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР